onsdag 20 oktober 2010

Pelargoner

Goddag alla där ute! Kan göra ett inlägg mitt på dagen mitt i veckan p.g.a. en väldigt envis och irriterande virus som har gett mig en förkylning, ogillar i allra högsta grad att vara sjuk. 

Har gjort väldigt mycket sedan sist jag var inne här, bl.a. har jag börjat en tenntrådsflätningskurs med en vän, jätteroligt och det blir så vackra smycken av det. Tyvärr har jag inte tagit några kort ännu men de kommer så småningom. Sen har jag även bokat en resa till Dublin nästa vecka med samma vän som ovan, hon heter Robyn, vi skall tillbringa en långhelg där och jag ser så fram emot detta.Har redan börjat ta fram batterier, kamera, skor etc allt man behöver för en långhelg. Vi åker med Ryan Air så packningen blir inte stor. 

Tänkte visa er lite kort på mina vackra vildpelargoner, har inte så många sorter kvar efter den stränga vintern. De står ute på en glasveranda med bara lite underhållsvärme under vintern, tänkte inte på att höja värmen när vi hade som kallast med -30°, så en hel del av sorterna frös ihjäl. 

Sidoides, lila. 

Aridum. 


Greytonense, vit. 

Locastrum

Alla bilder är tagna av mig eller min sambo. Hade velat ha mer tid till att lära mig att använda den nya kameran som vi köpte för det ändamålet, men jag vill ha tid för träning, scrapping, blommor, trädgård, hantverk, målning av möbler, renovering m.m. Någon som känner igen sig och har samma problem? Kärt problem men ändock ett problem. 

Ha det gott där ute och njut av solen och kylan. Jessica

2 kommentarer:

  1. Vildpelargoner är mina absoluta favoriter, tyvärr äger jag inga själv. Men nån dag så :) Mamma har en vildpelargon, som är alldeles mörklila, love it! Tyvärr vet hon inte vad det är för sort.

    Hör att du haft fullt upp. Åh så spännande med en resa till Dublin, då får du ta många kort och visa på bloggen sen. Vill ocskå ut o resa så härligt det hade varit. Hoppas allt är bra annars! Hälsa T.

    stor kram Linnéa

    SvaraRadera
  2. Hej! Jodå vedspisen och köket är klart, vilket är jätte skönt. Men fram tills man fått tänt och det blivit varmt är det brrrigt kallt :) Men så är det när man är snål och vill spara el :). Men visst är det samtidigt mysigt :)

    SvaraRadera