fredag 13 augusti 2010

Utflykter

Hade en underbar dag ute vid Ramsvik. Solen sken hela dagen men det var kanske lite väl blåsigt för fiskarnas smak. Vi stod och försökte få en makrill på kroken men de var inte samarbetsvilliga alls. Men det gick ingen nöd på oss, vi hade engångsgrillen med oss. Undrar varför maten alltid smakar bäst ute vid havet?

Vi hade sällskap av min sambos syster och hennes familj, perfekt väder, god mat och underbart sällskap är ett av recepten på en lyckad dag. Visst är det vackert där ute? Det är svårt att säga vilket som är vackrast, detta eller Österlens kustlinje? Får nog säga att det är lika vackert på var sitt sätt. 

Ha det gott Jessica

3 kommentarer:

 1. Jag håller verkligen med dig, båda är lika vackra på sitt sätt. Det är så härligt ute vid ramsvik. Ser att B har fullt sjåmed spöt :) Hoppas ni fick massor av fisk!

  Hoppas allr är bra med er annars.

  Stor kram Linnéa

  SvaraRadera
 2. Inte nåt! Men det var helt underbart ändå, grillning, havet, solen och sällskapet. Det räcker långt:)

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Visste inte riktigt var jag skulle svara dig, hoppas nu att du kikar in här :)

  Tyvärr blev det kanske lite sent svar på sticklingarna, är det fortfarande aktuellt vill jag absolut ha några. Men hur fungerar det att sätta sticklingar nu när det är så sent?

  Vad glad jag blev när du skrev att de säljer det teet här i Ua. Visste inte heller att de sålde det här :)Mycket glad överraskning!

  Hoppas allt är bra med er! kram linnéa

  SvaraRadera