söndag 21 februari 2010

Renoveringar

Snö, snö, snö är riktigt trött på det nu.Vet inte längre vart man ska lägga det, vallarna är ju redan flera meter höga!

Nu till något mycket roligare. Hallen är färdigrenoverad dvs allt är målat som ska vara målat, det nya klickgolvet och trappmattan är på plats t.o.m. utsmyckningen är på plats eller ja nästan allt. Har målat alla ramar i vitt och svart och nu saknas bara fotografierna men de kommer, förhoppningsvis, så småningom:)Denna gången var jag så duktig och tänkte på att fotografera innan renoveringen började så att man kan se vilken otrolig skillnad det har gjort. Är mycket nöjd med resultatet, det ljusa ger en känsla av att det har blivit mycket större fast det är lika litet som innan. Bastukänslan är borta  och även känslan av att allt var gulaktigt.

 

  

  
Mörkt, gult, bastukänsla och det kändes så otroligt trångt och tråkigt. Ingen inbjudande entré precis. Efter renoveringen ser det ut så här, vilket vi är jättenöjda med.

 

  

Vad tycker ni? Mycket bättre eller hur? Det gick åt mycket färg och timmar för att få det helt vitt men när man ser resultatet så är det värt det. Vi lade även in en ny matta i trappan, grå för att ta upp färgen som är runt fönsterkarmarna. Sambon ville inte ha det helt vitt och eftersom grått är en favoritfärg för båda så passar det ju bra.

 
Till sist en bild på min födelsedagspresent som jag fick av en vän. Passar perfekt in i den ljusa miljön.

 

Så här ser det ut på kvällen.
Ha det gott där ute i snövärlden, ta det lugnt med skottningen. Jessica

2 kommentarer:

  1. Åh vad fint det blev- verkligen jättetjusigt!
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Oj vilken skillnad, tänk vad lite vitt kan göra. Det blev jättefint verkligen!
    Kram Michelle

    SvaraRadera