onsdag 3 februari 2010

Renovering

Hej alla där ute i snöstormen! Det är inte lite snö vi har fått här i Dalsland. Fast att jag tycker att det är underbart vackert med all snö så anser jag ändå att det räcker nu:) Jag längtar efter våren och att kunna vistas mer utomhus, medans jag väntar på detta renoverar vi hallen och sovrummet. I hallen kan jag inte göra mer utan det är sambons jobb som återstår, jag har målat hela hallen och nu ska han lägga in den nya mattan i trappen.Jag har även målat ramar i svart och vitt, tänkte mig ha endast svartvita kort men är inte helt säker. Hinner alltid ändra mig ett par gånger innan jag är helt nöjd:) I sovrummet är allt färdigt förutom golvet, vi har tagit bort den gamla plastmattan och div. annat som fanns där. Sen har sambon rensat mellan alla springor i golvet och det är ett rätt stort golv på 17 kvm så det tar sin tid, sen tillkommer spackel och slipning, ja ni vet:) Idag har jag kvistlackat hela golvet två gånger och ska påbörja grundmålningen om en stund, roligt är det att renovera men lika roligt är det när det är färdigt så att man kan börja med något nytt projekt.

 

Här ser ni hur det ser ut, det är olika storlekar på brädorna men det tycker jag bara är charmigt. Det ska målas i en halvmatt vit nyans vilket jag tror kommer att bli mycket bra här inne, ljust och luftigt vill jag ha det. Får se hur långt jag hinner resten av denna vecka om man kanske kan flytta in till söndag eller är det att vara för positiv?

Nej, nu får jag återgå till mitt målande. Ha det gott där ute Jessica

3 kommentarer:

 1. Det skall bli spännande och följa detta projekt ! Lycka till !

  SvaraRadera
 2. Hej
  Ja visst är det kul att renovera! Helt underbart när det är färdigt och man får börja piffa och puffa. Svartvita foton är ju jätte snyggt, tycker bäst om det.
  ha de gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 3. Hej. Kul med en blogg som vi kan följa.JA de è kul att renovera,men jobbigt när man är mitt uppe i.
  Sakna dig idag på Scrappträffen. VA bar jag,Ansol å Petra.
  HA de så bra i all snö.
  Jeanette

  SvaraRadera