torsdag 14 januari 2010

Renoveringar

Det största vi har gjort under 2009 när det gäller renoveringar är köket. Vi har bytt ut stommarna till köksskåpen helt från grunden, satt igen ett fönster, nytt tak, nytt golv. Kort sagt allt är nytt och vi är jättenöjda över resultatet. Förutom att det blev ljust och fräsch så ändrade vi även placeringen av kylskåp osv vilket även gav en mycket bättre arbetsmiljö.


Här har vi satt igen ett fönster och förbereder för elen.
Hela köket kläddes med panel som målades i samma nyans som köksluckorna, mycket färg gick det åt när allt skulle strykas tre gånger.
Vi lade ner en hel del tid på att tänka ut vart vi ville ha ljus och vilken typ av ljuskälla, även vart eluttagen skulle sitta tog en del tid i anspråk och nu efteråt är vi väldigt nöjda med att vi tog denna tiden för detta.


Här står vi i hallen och tittar in i köket. Vinhyllan passade precis in här på cm. Denna lösning på en sådant litet utrymme blev vi väldigt nöjda med och att vi har vinet i rumstemperatur vilket är bra.


Kakelugnen målades även den med i en neutral vit färg för att utskiljas lite för det övriga.
Detta var lite bilder på hur det såg ut under och efter den stora renoveringen, ska återkomma med lite mer närbilder på hur slutresultatet blev efter att jag placerat allt där det skulle vara och lite närbilder på extra fiffiga lösningar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar