söndag 23 januari 2011

Whiskyskåp

Min sambo har ett väldigt stort intresse här i livet och det är hans whiskysamling. Den är stor på flera sätt, bl.a. genom att den tar en väldig plats. I början hade vi ett skåp som ganska snabbt växtes ur, hade t.o.m. flaskor på golvet i storarummet. Efter ett tag tappade man tålamodet med det om man säger så:) Så då var man tvungen att göra något åt det, eller hur?

 Så här såg det gamla ut, överfullt. Det tjänar nu som badrumsskåp. 

Här är det nya. Köpt för 200 kr, sen har jag grundmålat och målat ett antal lager. Tagit bort fötter och överdekorationen. Nya handtag och knoppar, spetsgardin på loppis. Blev jättenöjd över resultatet, stilen passar in jättebra i vårt kök. Den lite gammeldagsa:) 

Som synes är det redan fullt! Frågan är om man skall skaffa ett till, vilket vi inte har plats med eller stoppa samlandet, vilket nog inte blir lätt:)

Det var lite från mig idag, ha en fortsatt skön söndag. Kram Jessica

4 kommentarer:

 1. Är Skåpet till salu, skulle behöva det till min växande samling? :D


  /

  Martin

  SvaraRadera
 2. Har visat Christoffer ert fina och kreativa skåp :) Han tyckte det blev jätte bra! Hade vi haft mer plats här hemma hade det blivit något liknande hem till oss :) Hoppas allt är bra med er i vårvärdet!

  Stor kram och hälsa T. /Linnéa

  SvaraRadera
 3. Men, vad det blev fint. Har du inget kort på skåpet innan? Det är alltid kul att se före-bilder.
  Kul med loppis i samhället. Du har ju ganska nära... Farligt nära...
  Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 4. Dålig på före och efter bilder, tyvärr. Men det är ett vanligt furuskåp där jag har tagit bort fötter och överdelen, utsmyckningen om man säger så. Sen MYCKET vit färg och spetsgardiner från loppis, blev jättenöjd med det. Farligt nära kan man säga, haha. Ha själv en härlig helg.

  SvaraRadera