söndag 23 januari 2011

Whiskyskåp

Min sambo har ett väldigt stort intresse här i livet och det är hans whiskysamling. Den är stor på flera sätt, bl.a. genom att den tar en väldig plats. I början hade vi ett skåp som ganska snabbt växtes ur, hade t.o.m. flaskor på golvet i storarummet. Efter ett tag tappade man tålamodet med det om man säger så:) Så då var man tvungen att göra något åt det, eller hur?

 Så här såg det gamla ut, överfullt. Det tjänar nu som badrumsskåp. 

Här är det nya. Köpt för 200 kr, sen har jag grundmålat och målat ett antal lager. Tagit bort fötter och överdekorationen. Nya handtag och knoppar, spetsgardin på loppis. Blev jättenöjd över resultatet, stilen passar in jättebra i vårt kök. Den lite gammeldagsa:) 

Som synes är det redan fullt! Frågan är om man skall skaffa ett till, vilket vi inte har plats med eller stoppa samlandet, vilket nog inte blir lätt:)

Det var lite från mig idag, ha en fortsatt skön söndag. Kram Jessica

lördag 8 januari 2011

Utflykter

Igår var jag och sambon i naturreservatet Tjurpannan, det ligger strax utanför Grebbestad. Kaffe och te hade vi packat med oss samt kameror och olika tillbehör till dessa. Jag älskar havet och det har en väldigt speciell plats i mitt hjärta, dit åker jag för avslappning, när jag är behov av att piggas upp, när jag bara vill vara osv. Men det var första gången som jag åkte så långt ut i havsbandet mitt i vintern, som tur var hade vi bara -1° annars hade det varit lite väl tufft med tanke på blåsten:)

Här nedanför kommer en del av alla de foto som vi tog igår. 
Här satt vi och tog en väldigt snabb fika, solen kämpade men den klarade inte av vinden.




Här kan man tänka sig ett sommardopp!





Båtvinschen eller kanske vinschen för hummertinnorna som det fanns gott om?



Man känner sig inte stor i jämförelse

Försökte få en bild på havets kraft mot klipporna denna dag.


Lek med kamera och motljus.


Helt ensamma var vi inte.


Har ni en dag över som ni inte har planerad rekommenderar jag verkligen att ta en tur till Tjurpannan, otroligt vackert även i vinterskrud. 
Ha det gott där ute i snön:) Kram Jessica