onsdag 20 oktober 2010

Pelargoner

Goddag alla där ute! Kan göra ett inlägg mitt på dagen mitt i veckan p.g.a. en väldigt envis och irriterande virus som har gett mig en förkylning, ogillar i allra högsta grad att vara sjuk. 

Har gjort väldigt mycket sedan sist jag var inne här, bl.a. har jag börjat en tenntrådsflätningskurs med en vän, jätteroligt och det blir så vackra smycken av det. Tyvärr har jag inte tagit några kort ännu men de kommer så småningom. Sen har jag även bokat en resa till Dublin nästa vecka med samma vän som ovan, hon heter Robyn, vi skall tillbringa en långhelg där och jag ser så fram emot detta.Har redan börjat ta fram batterier, kamera, skor etc allt man behöver för en långhelg. Vi åker med Ryan Air så packningen blir inte stor. 

Tänkte visa er lite kort på mina vackra vildpelargoner, har inte så många sorter kvar efter den stränga vintern. De står ute på en glasveranda med bara lite underhållsvärme under vintern, tänkte inte på att höja värmen när vi hade som kallast med -30°, så en hel del av sorterna frös ihjäl. 

Sidoides, lila. 

Aridum. 


Greytonense, vit. 

Locastrum

Alla bilder är tagna av mig eller min sambo. Hade velat ha mer tid till att lära mig att använda den nya kameran som vi köpte för det ändamålet, men jag vill ha tid för träning, scrapping, blommor, trädgård, hantverk, målning av möbler, renovering m.m. Någon som känner igen sig och har samma problem? Kärt problem men ändock ett problem. 

Ha det gott där ute och njut av solen och kylan. Jessica